Nieuws

Home > Nieuws

Inhoud pagina: Nieuws

Hier vindt u een overzicht van openbare en relevante nieuwsberichten op het gebied van kansspelen.

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Datum
108 items (10 getoond)

17 oktober 2014

De Marktscan geeft op systematische wijze de stand van zaken op de kansspelmarkt weer.

14 oktober 2014

14 oktober 2014

Bij brief van 11 juli 2014 heeft de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie de Tweede Kamer geïnformeerd over de herijking van het loterijstelsel.

10 oktober 2014

De Kansspelautoriteit heeft ruim drie ton aan boetes opgelegd aan de bedrijven achter de websites 7red.nl/.com en royaalcasino.nl/.com. Zij boden in de Nederlandse taal illegaal kansspelen aan. Daarbij liepen betalingen van consumenten via een achteraf niet bestaand bedrijf.

8 oktober 2014

De Kansspelautoriteit en verschillende aanbieders van betaaldiensten hebben een samenwerkingsconvenant getekend. Hierin ligt vast dat het betalingsverkeer tussen consument en aanbieders van illegale kansspelen via internet wordt geblokkeerd.

30 september 2014

De Kansspelautoriteit krijgt dagelijks vragen over de naderende trekkingen van de Staatsloterij, in relatie tot het lopende onderzoek.

23 september 2014

De naleving van de voorwaarden in de gewijzigde Gedragscode promotionele kansspelen 2014  roept in de praktijk nog wel eens vragen op. Zo blijkt dat zowel de aanbieders van een promotioneel kansspel als de deelnemers moeite hebben met de interpretatie van de voorwaarden. Reden voor de Kansspelautoriteit om hierop actie te ondernemen.

20 september 2014

De Kansspelautoriteit is een onderzoek gestart naar de beveiliging van bestanden en systemen rond het trekkingsproces van de Staatsloterij.

8 september 2014

Alle acht onderzochte aanbieders van sportweddenschappen hebben hun excessieve reclameactiviteiten tijdig gestaakt. Naar twee andere aanbieders die in dat gat sprongen, evenals enkele affiliates wordt nader onderzoek verricht.

2 september 2014

De organisatoren van een huizenloterij met als hoofdprijs een villa in Zuid-Afrika, hebben een boete van 80.000 euro gekregen van de Kansspelautoriteit.

13 augustus 2014

Oplichting door het winnen van zogenaamde nep-prijzen is een steeds terugkerend fenomeen. Consumenten melden weer een nieuwe actie, deze keer per sms.

Reguleren passend legaal aanbod woordgraphic 210x210