Nieuws

Home > Nieuws

Nieuws

Inhoud pagina: Nieuws

Hier vindt u een overzicht van openbare en relevante nieuwsberichten op het gebied van kansspelen.

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Periode
162 items (10 getoond)

17 november 2015

De Kansspelautoriteit heeft voor in totaal bijna een half miljoen euro aan boetes opgelegd aan twee gokbedrijven achter de website redslots.com. Zij boden gericht op Nederland illegaal kansspelen aan. Daarbij liepen betalingen van consumenten via een bedrijf dat achteraf niet bleek te bestaan. Het is de hoogste boete die tot nu toe is opgelegd aan een gokbedrijf door de Kansspelautoriteit.

16 november 2015

De Kansspelautoriteit heeft vrijdagavond 13 november 2015 geassisteerd bij een controle. De controle stond in het teken van illegaal gokken. Naar aanleiding van die controle is direct een pand gesloten.

5 november 2015

De Kansspelautoriteit heeft op 3 november 2015 de politie Amsterdam Nieuw-West geassisteerd bij een controle in een pand. De controle stond in het teken van illegaal gokken.

30 oktober 2015

De Kansspelautoriteit voorkwam in samenwerking met de gemeente Hof van Twente dat een illegaal casino in de plaats Goor vrijdag 30 oktober 2015 zou worden geopend. De Kansspelautoriteit legde de exploitant een last onder bestuursdwang op.

26 oktober 2015

De Kansspelautoriteit stelde vast dat de BankGiro Loterij (onderdeel van de Goede Doelen Loterijen) afgelopen zomer de Wet op de Kansspelen heeft overtreden met een reclame-uiting. De Goede Doelen Loterijen erkennen deze overtreding en betreuren de verwarring die door die reclame is veroorzaakt.

21 oktober 2015

De Kansspelautoriteit ontvangt de laatste weken diverse meldingen van consumenten, die zich beklagen over de werkwijze van de organisaties Fictory (Fictory.eu) en Megapot (Megapot.nu).

7 oktober 2015

Mede door assistentie van de Kansspelautoriteit heeft de politie op 30 september 2015 twee gokzuilen in Hoorn in beslag kunnen nemen.

31 augustus 2015

NRC Handelsblad publiceerde op 31 augustus 2015 een achtergrondartikel over het beroep - tegen de afwijzing van een meerjarige kansspelvergunning - dat enkele nieuwe gokaanbieders aantekenden bij de rechter. Hoe werkt dit? Conclusie: deze aanbieders zijn het niet eens met het beleid en gebruiken de juridische route via de Kansspelautoriteit om hun gelijk te krijgen.

26 augustus 2015

De Kansspelautoriteit heeft de eigenaren van Café/Bar Bağci beboet omdat die gelegenheid boden om deel te nemen aan weddenschappen op voetbalwedstrijden op een laptop.

25 augustus 2015

Nederland zit in de Europese middenmoot als het gaat om online gokgedrag en ook zonder regulering blijft de markt voor online gokken groeien. Dat zijn enkele feiten die te lezen zijn in de marktscan van de Kansspelautoriteit over het online gokken in Nederland.