Nieuws

Home > Nieuws

Inhoud pagina: Nieuws

Hier vindt u een overzicht van openbare en relevante nieuwsberichten op het gebied van kansspelen.

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Periode
145 items (10 getoond)

21 mei 2015

Jan Suyver, voorzitter raad van bestuur van de Kansspelautoriteit nam vandaag 21 mei 2015, deel aan een politieke bijeenkomst: het rondetafelgesprek.

18 mei 2015

Marja Appelman, directeur van de Kansspelautoriteit, is tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van GREF (Gaming Regulators European Forum) op 6 mei 2015 voor een periode van twee jaar verkozen in de raad van bestuur van GREF. Dit gebeurde op voordracht van de Britse en Deense toezichthouders, en met de volledige steun van de raad van bestuur van de Kansspelautoriteit.

6 mei 2015

Steve Brennan, directeur Supervision Commission Isle of Man en Marja Appelman, directeur Kansspelautoriteit tekenden op 6 mei 2015 een intentieverklaring, een zogenoemde Letter of Intent (LoI). Met het tekenen van de verklaring geven beide partijen aan nauwer te willen samenwerken.

6 mei 2015

Marja Appelman, directeur Kansspelautoriteit, vertelt vandaag 6 mei 2015, in een interview in Trouw over: de wetgeving die de consument moet beschermen tegen kansspelverslaving, het effect van het toezicht van de Kansspelautoriteit in de praktijk en de ontwikkelingen op de kansspelmarkt.

1 mei 2015

Thee- en koffiehuis Kayseri en Stichting Sport Twente kregen beiden een boete van de Kansspelautoriteit voor het illegaal aanbieden van gokken op sportwedstrijden via zogenoemde gokzuilen. Hiermee overtraden de ondernemingen de Wet op de kansspelen.

28 april 2015

De Kansspelautoriteit werkt in internationaal verband samen met andere toezichthouders op het gebied van kansspelen. In diverse landen zijn er verschillende initiatieven die een gemeenschappelijk doel hebben: het voorlichten van consumenten over kansspelen en kansspelgerelateerde onderwerpen.

10 april 2015

Tijdens een gezamenlijke controle van de Rotterdamse politie, de Kansspelautoriteit, de Belastingdienst en Stadsbeheer zijn op 8 april 2015 in vier Rotterdamse horecabedrijven gokzuilen aangetroffen.

8 april 2015

Winkansen, prijzen en uitkeringspercentages van loterijen, zo luidt de titel van een nieuw verschenen factsheet.

2 april 2015

Op stoom en op koers. Dat is de titel van het jaarverslag 2014 van de Kansspelautoriteit. Op stoom, omdat we als jonge toezichthouder het afgelopen jaar de vruchten hebben geplukt van alle voorbereidingen sinds onze oprichting in april 2012. Op koers, omdat de autoriteit klaar is voor alle veranderingen die op haar afkomen.

18 maart 2015

De Kansspelautoriteit trof deze maand bij een gezamenlijke actie in Amsterdam en Haarlem illegale gokactiviteiten aan. De acties richtten zich op de bestrijding van fraude en criminaliteit.

Reguleren passend legaal aanbod woordgraphic 210x210