Nieuws

Home > Nieuws

Inhoud pagina: Nieuws

Hier vindt u een overzicht van openbare en relevante nieuwsberichten op het gebied van kansspelen.

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Datum
102 items (10 getoond)

20 september 2014

De Kansspelautoriteit is een onderzoek gestart naar de beveiliging van bestanden en systemen rond het trekkingsproces van de Staatsloterij.

8 september 2014

Alle acht onderzochte aanbieders van sportweddenschappen hebben hun excessieve reclameactiviteiten tijdig gestaakt. Naar twee andere aanbieders die in dat gat sprongen, evenals enkele affiliates wordt nader onderzoek verricht.

2 september 2014

De organisatoren van een huizenloterij met als hoofdprijs een villa in Zuid-Afrika, hebben een boete van 80.000 euro gekregen van de Kansspelautoriteit.

13 augustus 2014

Oplichting door het winnen van zogenaamde nep-prijzen is een steeds terugkerend fenomeen. Consumenten melden weer een nieuwe actie, deze keer per sms.

12 augustus 2014

Waarom is een centveiling verboden en waarin onderscheidt een klassieke veiling zich van een centveiling? Lees meer in de Factsheet Centveiling.

29 juli 2014

De raad van bestuur van de Kansspelautoriteit stelde op 28 juli 2014 een boeterichtsnoer vast voor de exploitatie van speelautomaten zonder vergunning. In dit richtsnoer zijn de bepalingen opgenomen die de raad in acht neemt bij het vaststellen van de hoogte van een bestuurlijke boete.

23 juli 2014

Op 23 juli 2014 is het wetsvoorstel Kansspelen op afstand aan de Tweede Kamer aangeboden.

17 juli 2014

Per 1 november 2014 wordt de heer Joop Pot benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Kansspelautoriteit (Ksa).

17 juli 2014

De licentievergoeding aan Novamedia B.V. is aan de lage kant, en de directievergoeding voor bestuurders van de Nationale Postcode Loterij is marktconform. In de relatie tussen de loterij en stichting DOEN zijn geen concrete problemen geconstateerd. Lees meer.....

15 juli 2014

Aanbieders zijn op de goede weg, maar de Kansspelautoriteit is nog niet helemaal  tevreden. Dat is de tussentijdse conclusie van de Kansspelautoriteit naar aanleiding van de actie over excessieve reclames rondom (inter)nationale (sport)evenementen zoals het WK Voetbal en de Tour de France.

Reguleren passend legaal aanbod woordgraphic 210x210