Een routebeschrijving

Kansspelautoriteit

Rijnstraat 50
2515 XP Den Haag

Met het openbaar vervoer

Tram

De volgende trams stoppen op Den Haag CS: 2, 3, 6, 9, 10, 15, 16, 17.

Vanaf tramhalte de straat oversteken naar de Hoftoren, ingang Rijnstraat.

Bus

De volgende bussen stoppen op Den Haag CS: 5, 18, 22, 24, 28, 42, 43, 44, 45, 90, 91, 95, 134, 380, 382, 491

Trein

Met de trein vanuit of via: Rotterdam CS: vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS; Utrecht CS : vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS; Amsterdam CS: twee maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS en twee maal per uur een verbinding naar Den Haag CS met één keer overstappen op Leiden CS; Zoetermeer: vier maal per uur een directe verbinding met Den Haag CS.

Meer informatie

Met de auto

Vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) of A13 (Rotterdam): volg de borden Den Haag tot het einde van de Utrechtsebaan. Geen afslagen nemen, gewoon rechtdoor rijden. Bij de verkeerslichten linksaf de Zuid-Hollandlaan in. Bij de volgende verkeerslichten nogmaals linksaf, de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in.

Vanaf de N44 (Amsterdam): volg de borden Den Haag Centrum. Op de Zuid-Hollandlaan na de verkeerslichten linksaf de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in.

Meer informatie

Parkeren

De Kansspelautoriteit heeft geen parkeerplaatsen voor haar bezoekers. Parkeren kan in de omliggende garages, zoals Parkeergarage Malieveld.

Houd wel rekening met enige minuten looptijd naar de Hoftoren.

Bezoekersprocedure

Bezoekers van de Kansspelautoriteit moeten zich aan de receptiebalie legitimeren aan de hand van een geldig identificatiebewijs. Dit conform de Wet Uitgebreide Identificatieplicht. Bezoekers met een Nederlandse nationaliteit kunnen zich identificeren met het paspoort, het rijbewijs of de Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart).

Het is raadzaam de contactpersoon binnen de Kansspelautoriteit vóóraf de gegevens van de bezoeker door te laten geven aan de receptiebalie. Dat bespoedigt de procedure voor het verkrijgen van een toegangspas.


hoftoren